Gümüşlü ailesinden taziye teşekkür mesajı

Gümüşlü ailesinden taziye teşekkür mesajı

Geçirdiği rahatsızlık sonrası 12 Eylül Pazar günü Van Yüzüncü Yıl Üniversite Hastanesinde hayatını kaybeden Xêlya Gümüşlü ailesi acılarını paylaşanlara teşekkür etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'nin Kırıkdağ Köyünde yaşayan 69 yaşındaki Xêlya Gümüşlü yaklaşık 1 yıldır tedavi gördüğü Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde hayatını kaybetmişti. 

Gümüşlü ailesi acılarını paylaşanlar için yayınladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi: 

"Aile ferlerimizden Xêlya Gümüşlü geçirdiği hastalık sonrası, tedavisi ile bizzat ilgilenen doktorlar ve sağlık personellerine, tedavi boyunca gerek hastaneye gelen gerekse de telefonlarla geçmiş olsun dileğinde bulunan akraba, dost ve arkadaşlarına, vefatı ile cenazemizle ilgilenen, cenaze töreninde bulunan,

Taziyemizde acımızı paylaşan, yardımlarını esirgemeyen aile büyüklerimize, komşularımıza, yurtiçi ve yurtdışından telefonla, maillerle ve sosyal medya aracılığı ile baş sağlığı dileklerini sunan dost ve akrabalarımıza;

Başta Hakkari, Yüksekova, Van, Şırnak, Şemdinli, Çukurca, Derecik ve Başkale olmak üzere bizleri bu acılı günümüzde yalnız bırakmayan dualarıyla yanımızda olan tüm bölge halkına; İran ve Irak'ta telefonlar aracılığı ile  acımıza ortak olan tüm dost ve akrabalarımıza; teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız"  

                                      GÜMÜŞLÜ AİLESİ ADINA MUSTAFA GÜMÜŞLÜ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.