Gerçek İndirim Sağlık Tüketim'de

Gerçek İndirim Sağlık Tüketim'de

Hakkari’nin en sağlıklı ve en güvenli alışverişin adresi S.S Sağlık Tüketim Kooperatifi dört dörtlük fırsatlar sunuyor. Gerçek indirim ve rakipsiz fiyatlar ile kazananların adresi Sağlık Tüketim kooperatifi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Her ay farklı bir kampanyası başlatan Hakkari’nin en gözde alışveriş merkezi S.S Sağlık Tüketim Kooperatifi Eylü ayı kampanyasıda ‘Hem sizi hem de cebinizi rahatlatan’ indirim kampanyası başlattı. 

‘Dört dörtlük fırsatlar ve daha fazlasını’ bulabileceğiniz ‘Gerçek indirim’ kampanyası 14 – 23 Eylül tarihleri arasında geçerli.

Kaliteli ürün, güler yüzlü personeli ve Hakkari’nin en taze, en sağlıklı ve en güvenli ürünlerinin bulunduğu S.S Sağlık Tüketim Kooperatifine uğramayı unutmayın!

Adres: Hakkari Devlet Hastanesi Kavşağı

İŞTE SAĞLIK TÜKETİM KOOPERATİFİ’NDE EYLÜL KAMPANNYASININ İNDİRİMLİ ÜRÜNLERİ!

1-661.jpg1-661.jpg2-614.jpg2-614.jpg3-503.jpg4-422.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.