Genel Başkan Er'den minik Akar'a ziyaret

Genel Başkan Er'den minik Akar'a ziyaret

Doğu Anadolu Bölgesi Gaziler ve Şehit Aileleri Federasyon Genel Başkanı Abdurrahman Er ve Genel Başkan yardımcısı Adem Gemic yoğun bakım ünitesindeki tedavi gören Cevahir Mukaddes Akar’ı ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Genel Başkan Abdurrahman Er, 12 Kasım 2019 tarihinde meydana gelen kaza sonucu ağzına oyun hamuru yapışan 6 yaşındaki Cevahir Mukaddes Akar’ın tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi çocuk Servisi Bakım merkezindeki odasında ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

Çocuğun babası Recep Akar ve Annesi Şükran Akar’dan hasta ile ilgili genel bilgi alındıktan sonra Şehir Hastanesi Başhekim yardımcısından hastamızın tedavi süreci ile ilgili bilgi aldıklarını belirten Fenel Başkan Er, Başhekim yardımcısı hastamızla özel ilgi ve alaka gösterdiklerini hastanenin tüm imkanlarını seferber ettiklerini söyledi.

Genel Başkan Er,"Hastane Başhekimine göstermiş oldukları yakın  ilgileri için teşekkür ettik. Hastamızın Babası Recep Akar Hakkari Valimiz Sayın İdris Akbıyık beyefendinin hastamızla özel ilgilendiğini her zaman arayıp sorduklarını ilettiler. Bizde Hakkari valimiz Sayın İdris Akbıyık beyefendiye hastamıza göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakaları  için yürekten teşekkür ediyoruz" dedi. 

akar.jpg

akar-2-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.