Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu Hakkari'de

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu Hakkari'de

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Hakkari'ye geldi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türkiye Rafting Şampiyonası 2. Ayak Yarışları ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Hakkari'ye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık ile beraberindeki protokol üyeleri tarafından Hakkari Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı karşılandı.

Ardından helikopter ile Hakkari'ye geçen Bakan Kasaboğlu, Fatih Kışlasında Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Cumhurbaşkanı Danışmanı Gülşen Orhan, Hakkari Milletvekili Husret Dinç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kacukcu, Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, AK Parti İl Başkanı Emrullah Gür, ilçe ve belde belediye başkanları tarafından karşılandı.

Bakan Kasapoğlu, daha sonra valiliğe geçti. Protokol üyeleri ve polis merasim birliğini selamladı. Valilik şeref defterini imzalayan Bakan Kasapoğlu, ardından basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi.

Kasapoğlu'nun, belediye ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etmesi bekleniyor. 

2-20201026125351.jpg3-20201026125351.jpg

4-20201026125738.jpg5-746.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.