Gençlik Merkezinden Başkale için yardım kampanyası!

Gençlik Merkezinden Başkale için yardım kampanyası!

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı, Gençlik Merkezi Başkale'de yaşanan depremde etkilenen vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İran'ın Hoy kentinde 23 Şubat sabahı meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem Van'ın Başkale İçesine bağlı köylerde büyük yıkıma yol açmıştı.

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı, Gençlik Merkezi 10 kişinin hayatına mal olan ve yüzlerce evin yıkılmasına neden olan deprem sonrası yardım kampanyası başlattı. 

Başkale'de meydana gelen depremde ölenlere başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar dileyen Gençlik Merkezi yetkilileri, bu soğuk kış gününde depremde evleri yıkılan vatandaşlara destek amacıyla battaniye, eldiven, atkı, bere, gibi kışlık giysi kampanyası başlattıklarını ifade ederek, kampanyaya destek vermek isteyenlerin, en geç Pazartesi gününe kadar yardımlarını Gençlik Merkezine ulaştırmaları çağrısında bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.