Genç Avukat HDP’den Hakkari aday adayı

Genç Avukat HDP’den Hakkari aday adayı

24 Haziran erken genel seçimleri için siyasi partilerin milletvekili aday adayları netleşmeye başlarken, Hakkari Genç avukat Şoreş Diri HDP Hakkari milletvekilliği aday adaylık başvurusu yaptı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

24 Haziranda yapılacak erken genel seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerde de hareketlilik devam ediyor. 

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde çalışan ve Hakkari Barosu’na üye genç avukat Şoreş Diri de HDP milletvekilliği için aday adaylık başvurusu yaptı. 

24 yaşında olan Genç avukat Şoreş Diri, “Bizler gençlerin, kadınların ve bütün ötekileştirilenlerin sesi soluğu olmak için senle değişir’ diyerek HDP’den aday adayı olduğu mesajını verdi. 

Şoreş Diri kimdi? 

1994 yılında Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde dünyaya gelen Şoreş Diri İlk ve orta öğretimini Yüksekova’da liseyi ise Van’da tamamladı. Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Diri,  Hakkari Barosu’na üye olup serbest avukatlık yapıyor. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum