Gazeteci Özkan’a teşekkür belgesi verildi

Gazeteci Özkan’a teşekkür belgesi verildi

Hakkari Gazi ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Abdurrahman Er, şehit emanetleri sergisinde kendilerini onurlandıran Gazeteci Mehmet Özkan'a teşekkür belgesi verdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkâri Gazi ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Abdurrahman Er ve yönetim kurulu üyeleri, Demirören Haber Ajansı (DHA) Hakkari temsilcisi ve Hakkari Objektif Haber imtiyaz sahibi Gazeteci Mehmet Özkan'ı Haber merkezinde ziyaret ederek katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Hakkâri Gazi ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Er, "33. Uluslar arası Şehit Teğmen Abduselam Özatak’ın adına açılmış olduğumuz ve Doğu Anadolu Bölgesinde ilk kez Hakkari'de Şehit ve Devlet büyüklerimizin emanetlerini 13 Nisan’da 16 Nisan’a kadar Hakkari Üniversitesi Rektörlük Binasının Fuaye salonunda sergiledik. Bu Şehit emanetleri sergimize uğrayanlardan bambaşka duygu yüklü anları hep beraber gördük ve yaşadık. Sergide bulunan emanetlere bir kez bakan bir kez daha bakmak istiyordu. Böylesine maneviyatı yüksek Şehit Emanetleri sergimize katılımlarınız bizleri onura etmiştir. Bu anlamda kıymetli katılımlarınız için Derneğimiz adına sizlere yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.

dsc_2100---kopya.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.