GAP Gazeteciler Birliği'nden HGC'ye ziyaret

GAP Gazeteciler Birliği'nden HGC'ye ziyaret

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ve beraberindeki heyet Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığını ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Geçtiğimiz hafta bir dizi ziyaret için Hakkari'de bulunan GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ve çeşitli illerden gazetecilerin yer aldığı heyet kentteki temasları kapsamında Hakkari Gazeteciler Cemiyetini de ziyaret etti.

Ak Parti Hakkari İl Başkanı A. Mütalip Özbek'in de eşlik ettiği Başkan Kıymaz, başkan vekili Hamit Özpolat ile Diyarbakır, Muş, Van, Urfa, Adıyaman, Gaziantep, Malatya, Mersin ve Adana'dan gelen gazeteciler, HGC Başkanı Hakan Taş'ı makamında ziyaret etti.

Hakkari'de güzel günler geçirdiklerini ve çok iyi ağırlandıklarını anlatan Başkan Kıymaz, kentin doğal güzelliklerine de hayran  kaldıklarını söyledi. 

HGC Başkanı Hakan Taş da bu ziyaretleri nedeniyle Başkan Kıymaz ve beraberindeki heyete teşekkür ederek bu tür ziyaretlerin kentin tanıtımı için çok önemli olduğunu söyledi. 

1.jpg

2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.