Galatasaray, Real Madrid karşısında 1-0 mağlup

Galatasaray, Real Madrid karşısında 1-0 mağlup

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi maçında Real Madrid'e evinde yenildi

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında Real Madrid’i konuk etti. Sarı kırmızılı takım Real Madrid karşısında 1-0 mağlup oldu.

Maçın golü ilk yarıda, 18. dakikada Kroos'un vuruşuyla geldi. Ceza sahası içi sol tarafında topla buluşan Hazard’ın içeri çevirdiği topa ceza yayı üzerinden Kroos’un yaptığı sert vuruş ağları boyladı.

Galatasaray'ın Real Madrid ile oynadığı müsabakanın 66'ncı dakikasında oyundan çıkan Younes Belhanda, sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından ıslıklandı. Sarı-kırmızılı taraftarlar Faslı oyuncuyu protesto ederken, Belhanda oyundan çıktığı sırada taraftarlara yönelik hareketlerde bulundu. Bu hareketlerin ardından Galatasaraylı taraftarlar daha da öfkelenerek Belhanda'yı protesto etmeye devam etti. Tepki sırasında Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve beraberindeki heyet taraftarlara, "Yapmayın" uyarısında bulundu. Belhanda oyundan çıktıktan sonra direkt olarak soyunma odasına gitti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.