Galatasaray, Hakkarili Çekdar ile sözleşme imzaladı!

Galatasaray, Hakkarili Çekdar ile sözleşme imzaladı!

Galatasaray, genç oyuncusu Çekdar Orhan ile profesyonel sözleşme imzaladığını duyururken birçok futbolsever ilk kez duyduğu bu futbolcunun kim olduğu ile ilgili bilgileri merak etmeye başladı. Peki Çekdar Orhan kimdir?

Galatasaray, U21 takımı futbolcusu Çekdar Orhan ile profesyonel sözleşme imzaladı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, 20 yaşındaki futbolcuyla 3 yıllık profesyonel sözleşme imzalandığı bildirildi. Orhan, 21 Yaş Altı Futbol Ligi'nde forma giydiği 33 maçta 14 gol attı.

ÇEKDAR ORHAN KİMDİR?

Çekdar Orhan, 8 Mart 1998 yılında Hakkari'de dünyaya gelmiştir. Futbol kariyerine Almanya'nın Borussia Mönchengladbach takımında başlamıştır. Forvet arkası ve santrafor pozisyonlarında oynayan Orhan, zaman zaman orta sahada da görev almaktadır.

Hakkari doğumlu olan Çekdar Orhan, Yılmaz Erdoğan ve Ersin Korkut'un yeğeni...

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.