Fırtına, Hakkari'de büyük çapta maddi hasara yol açtı

Fırtına, Hakkari'de büyük çapta maddi hasara yol açtı

Hakkari'de iki gündür etkili olan şiddetli yağmur ve fırtına çok sayıda ev ve ahırın çatısını uçurdu. Vatandaşlar çatılarının onarılması için destek istiyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'de dün akşam saatlerinde etkisini artıran fırtına nedeniyle çok sayıda ev ile bazı kurumların çatıları, yerinden sökülüp sokak ve caddelere düştü. Düşen çatı saç ve tahtaları çarptığı bazı araçlarda hasar oluşturulurken, taksi durağının kulübesi ise yerinden sökülerek caddeye savruldu.

İtfaiye ekipleri, düşme tehlikesi olan malzemelere karşı tedbir alıp düşen çatı parçalarını temizlemeye çalıştı.

İlde dün akşam yoğun ve şiddetli fırtına etkili olduğunu belirten Azat Koç, Evinde ve aracında maddi hasar geldiğini söyledi.

Mahalle sakinlerinden Senar Karagöz, bayramda karşılaştıkları manzaranın ürkütücü olduğunu belirtti ve zararlarının karşılanmasını istedi.

Etkili olan fırtına nedeniyle kente elektrik vermek için Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. ekipleri de çalışma başlattı.

foto-galeri-icin-tiklayiniz-053.png

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum