Fırat Nehri'ne giren baba ile oğlu boğuldu

Fırat Nehri'ne giren baba ile oğlu boğuldu

Şanlıurfa'da piknik yaparken Fırat Nehri'ne giren aynı aileden 5 kişi, boğulma tehlikesi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Baba ile 16 yaşındaki oğlu kurtarılamadı, 3 kişinin tedavisi ise sürüyor.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde serinlemek için Fırat Nehri'ne giren 2 kişi boğuldu.

Bayram ziyareti için Gaziantep'ten, Birecik ilçesi kırsalındaki Ziyaret Mahallesi'ne gelen Yavuz ailesi piknik yapmak için Fırat Nehri kıyısına gitti. Ardından 5 kişi serinlemek için Fırat Nehri'ne girdi.

Boğulma tehlikesi geçiren 5 kişi, çevredekilerin yardımıyla sudan çıkarılarak 112 Acil Servis ekiplerince Birecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınanlardan Baran Yavuz (16) ve Müslüm Yavuz (43) yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı, diğer 3 kişinin ise tedavileri devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.