"Fener ol" kampanyasına bir destek de Yüksekovalı Civan'dan

"Fener ol" kampanyasına bir destek de Yüksekovalı Civan'dan

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başlattığı "Fener ol" destek kampanyasına, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yaşayan 13 yaşındaki Civan Çapraz da biriktirdiği formalarını satarak destek verdi.

Yüksekova ilçesinde yaşayan Civan Çapraz, 4 yıldır biriktirdiği formaları satarak Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başlattığı "Fener ol" kampanyasına destek verdi.13 yaşınaki Çapraz, 8 adet formayı ilçe merkezindeki satmaya başladı. Satılan Fenerbahçe formalarından elde edilen gelirler de kulübe bağışlanacak.

Kuyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu anlatan Çapraz,"Fenerbahçe zor dönemde geçtiği için bende "Fener ol" kampanyasına formalarımı satarak destek verdim. Burada elde edilen gelirin tek bir kuruşuna dokunmadan Fenerbahçe Külübüne bağışlayacağım. Biriktiğim 8 adet Fenerbahçe formasını çarşı merkezinde dolaşarak sattım. Şuana kadar 3 forma  sattım.Ben kuyu bir Fenerbahçeli olduğum için, en büyük hayalim Fenerbahçe'de oynamaktır. İnşallah bu hayalim kısa zamanda gerçekleşir."dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum