Feci kazada ölen 3 kişi Hakkari'de defnedildi!

Feci kazada ölen 3 kişi Hakkari'de defnedildi!

Van-Bitlis karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Hakkarili Dayan ailesinin 3 ferdi gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Van’ın Gevaş ilçesi Balaban mevkisinde dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada, Hakkarili ailenin içinde bulunduğu otomobil ile Ak Parti’nin kongresi için Ankara’ya giden otobüs çarpışmıştı. Feci kazada 5 kişi hayatını kaybetmiş 12 kişi de yaralanmıştı. 

Kazada hayatın kaybeden baba Zeki Dayan, eşi Aslıhan (32) ve 6 yaşındaki kızı İnci Eslem Dayan için Hakkari’nin Gazi Mahallesindeki Gopsi Mezarlığında cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine hayatını kaybeden Dayan ailesinin yakınları ile çok sayıda Hakkarili vatandaş katıldı. 

Törende 3 ferdini birden kaybeden aile yakınlarının güçlükle ayakta durdukları görüldü. 

Dayan ailesinin taziyesi Karşıyaka Mahallesi'ndeki Kanatlar Taziye evinde kabul edilecek. 

İstanbul'da çalışan Dayan ailesinin bayram tatili için Van'a geldiği öğrenildi. 

Kazada hayatını kaybeden diğer iki kişiden Van'ın Gürpınar ilçesi nüfusuna kayıtlı Osman ile eşi Yadigar Hadanoğlu'nun cenazeleri ise bugün Van'da toprağa verilecek. 

Kazada yaralanan 12 AK Parti üyesinin tedavisine ise Van Bölge Eğitim Araştırma ve Hekim Lokman hastanelerinde devam ediliyor. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

01---kopya-(2).jpg

2-575.jpgdsc_4022---kopya-001.jpgdsc_4016-001.jpgdsc_4004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum