Hakkari'de köftenin tek adresi Facefood Dönercim!

Hakkari'de köftenin tek adresi Facefood Dönercim!

Kısa bir süre önce Hakkari’de faaliyete geçen Facefood Dönercim kente köfte ve dönerin tek adresi oldu!

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Bir süre önce Geylan Erol ile Cihat İnaç’ın girişimleri ile hizmete açılan ve kısa sürede Hakkari’de ağzının tadını bilenlerin uğrak adresi olan Facefood Dönercim köfte çeşitleri, balık ve döner çeşitleri ile damak tadınızdan ötesini ucuz fiyata sunuyor.

Deneyimli ustalar ve güler yüzlü personellerin hizmet verdiği Facefood Dönercim'de; memurundan öğrencisine, çalışanından esnafına herkesimden vatandaşın uygun fiyata döner çeşitleri, köfte çeşitleri, balık çeşitleri ve ekstradan; hamburger, tost ve çorba çeşitleri; içecek ve salata çeşitleri bulunuyor. 

Üstelik usta eller ile hazırlanan yiyecekler inanamayacağınız uygun fiyatlarla sizi bekliyor. 

Bulak Mahallesindeki Mukaddes Akar Sokağı’ndaki Mukaddes Akar Sitesinde hizmet veren ve hijyenik ortamı ile günün 24 saati denetime açık olan Facefood Dönercim geniş ve modern mekanı ile sizleri ailenizle birlikte ağırlamaya hazır. 

Haftanın 7 günü özellikle de pazar günü gece saat 12'ye kadar hizmet veren Hakkari’nin ilk Facefood Dönercisi alo paket sersisi ile dileyen müşteriler için ise ev ve işyerlerine servis yapıyor. 

ADRES: Bulak Mahallesi Mukaddes Akar Sokağı İş Bankası Arkası Mukaddes Akar Sitesi NO: 5.

ALO PAKET SERVİSİ: 0552 282 03 30

1-691.jpg

1-741.jpg2-679.jpg3-556.jpg4-453.jpg

2-637.jpg3-520.jpg

6-203.jpg7-144.jpg

9-074.jpg10-072.jpg5-311.jpg6-222.jpg7-157.jpg4-430.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.