Eski TRT spikeri Yunanistan'a kaçarken yakalandı

Eski TRT spikeri Yunanistan'a kaçarken yakalandı

FETÖ soruşturması kapsamında aranan eski TRT spikeri Hamza Günerigök, Yunanistan'a kaçamaya çalışırken yakalandı.

FETÖ soruşturması kapsamında yakalama kararı bulunan TRT haber spikeri Hamza Günerigök’ün, Yunanistan’a kaçmaya çalışırken yakalandığı öne sürüldü. Mahkemeye çıkarılan Günerigök tutuklandı.

Edirne’nin Meriç ilçesinde askeri yasak bölgeden Yunanistan’a gitmek isteyen bir kişi yakalandı. Jandarma ekiplerine teslim edilen şüphelinin FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yakalama kararı verilen eski TRT spikeri Hamza Günerigök olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilen ve üzerinden 5 bin 200 dolar para çıkan Günerigök, işlemlerinin ardından Uzunköprü adliyesine sevk edildi.

Ankara Adliyesi’ne SEGBİS ile yapılan bağlantının ardından Günerigök’ün, FETÖ üyeliği iddiasıyla tutuklanmasına karar verildi. Kararın ardından Hamza Günerigök, cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.