Esendere'de silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı

Esendere'de silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere beldesinde çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Alınan bilgiye göre, Esendere beldesinde aralarında husumet bulunan 2 aileye mensup gençler arasında çıkan sözlü tartışma daha sonra silahlı kavgaya dönüştü.

Meydana gelen olayda Husret Akarsu (45) ve Barzan Akarsu (18) isimli vatandaşlar hayatını kaybederken ismi henüz öğrenilemeyen 1 kişi de yaralandı. Hayatını kaybeden vatandaşların cenazeleri Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşların yakınları başta olmak üzere aralarında HDP Hakkari Milletvekili Sait Dede, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, HDP Yüksekova İlçe Eş Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve kanaat önderlerinin de bulunduğu çok sayıda kişi hastaneye giderek olayla ilgili bilgi aldı.

Hastane önündeki bekleyiş sürerken hayatını kaybeden vatandaşların cenazelerinin otopsi için Hakkari'ye gönderileceği bildirildi. 2-20200712205307.jpg

1-20200712205118.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.