Esendere Gümrük kapısı 24 saat hizmet verecek

Esendere Gümrük kapısı 24 saat hizmet verecek

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Türkiye- İran sınırında bulunan Esendere Gümrük Kapısı 24 saat hizmet verecek.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türkiye-İran sınırındaki Esendere Sınır Kapısı, 24 saat hizmet verecek, Sınır kapısı önüne gelenler kapının 24 saat açık olmasını kendilerini mutlu edeceklerini söyledi.

Sınır kapısı ile ilgili açıklamada bulunan Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür,”Yüksekova Esendere sınır kapası uzun süredir tek vardiya bazen de iki vardiya olarak hizmet veriyordu. Sayın Gümrük Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci  ve Yardımcısı Fatih Çiftçi’nin girişimleri sonucu artık 4 vardiya yani 24 saat halkımıza hizmet verecek' dedi.

Gür,  Esendere sınır kapısındaki 24 saat uygulaması pazartesi gününden itibaren uygulamaya konulacaktır. Yöremize olan desteklerini esirgemeyen sayın Bakanımız Bülent Tüfenkci ve yardımcısı Fatih Çiftçi’ye yöre halkı adına teşekkür ediyoruz' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.