Esendere Belediyesi'ne araç hibe edildi

Esendere Belediyesi'ne araç hibe edildi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere Belediyesine arazöz araç hibe edildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Esendere Belediyesinin hizmet kapasitesine katkıda bulunmak amacıyla 1 adet Arazöz aracı hibe desteğinde bulundu. Esendere Belediyesinin destek talebi üzerine hibe olarak verilmesine karar verilen arazöz aracı, belediye yetkilileri tarafından teslim alındı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, ”Çevre ve Şehircilik bakanlığı tarafından belediyemize hibe edilen Arazöz aracı bugün teslim aldık. Başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız sayın Murat Kurum olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Halkımıza hayırlı olsun inşallah” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.