Esendere Belediyesinden öğrencilere KPSS desteği

Esendere Belediyesinden öğrencilere KPSS desteği

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, 23 .29 ve 30 Temmuzda yapılacak Kamu Personeli Seçme Sınavna (KPSS) girecek öğrencilerin yol ve iaşe bedellerini karşılayacak.

Yüksekova’nın Edendere Belediyesi, hafta sonu gerçekleştirilecek KPSS'ye girecek öğrencileri unutmadı.

Son bir kaç yıldır beldede ikamet edip de mezun olabilecek durumda olan öğrencilere kaynak desteğinin yanı sıra yol masraflarını karşılayan Esendere Belediyesi bu yılda Yüksekova ve Van'da sınava girecek öğrencilerin yol masraflarını karşılayacak.

Beldede ikamet eden öğrencilerin tamamına (maddi durumlarına bakılmaksızın) belediyeye başvurmaları halinde yol ve iaşe giderlerini karşılayacaklarını bildiren Başkan Büyüksu, talep eden öğrencilere ödeme yapılacağını kaydetti.

Not:

1-Hakkari merkezinde sınava girecek öğrencilere 500TL

2- Van il merkezinde sınava girecek öğrencilere 1000 TL ücret ödenecektir.

Tüm öğrencilerimize başarılar dilerim.

İletişim Bilgileri:

Ebubekir Kevibeden

Yazı İşleri müdürü

0 (544) 255 42 34

Gerekli belgeler :

1-Dilekçe

2-Sınav Giriş Belgesi fotokopisi

3-kimlik fotokopisi

4-Banka iban Numarası

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.