Esendere Belediyesinden, 'Hoş geldin bebek' seti

Esendere Belediyesinden, 'Hoş geldin bebek' seti

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere Belde Belediyesi, ailelerin ihtiyaçlarına katkı sağlamak amacıyla yeni doğan bebekler için 'Hoş geldin bebek' seti oluşturdu.

Esendere Belde Belediyesi, dünyaya gelen tüm bebeklerinin ilk ihtiyaçlarını karşılıyor.

Oluşturdukları 'Hoş geldin bebek' seti ile anne ve babaların mutluluklarına ortak olduklarını aktaran Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu,şunları paylaştı.

' Belediye olarak 'Küçük bir hediye, Büyük bir mutluluk' sloganıyla başlattığımız kampanya kapsamında anne ve babaların mutluluklarına ortak olmak, ailelerin ihtiyaçlarına katkı sağlamak amacıyla yeni doğan bebeklere yönelik “Hoş Geldin Bebek Seti” kampanyası ile bu yıl da kayıtlara giren yeni bebeklerimize hediye vermeye devam ediyoruz. Hoş Geldin Bebek Setinde; bebek sahibi annelere bebek çantası, eldivenli alt üst zıbın seti, ateş ölçer, bebek günlüğü defteri, havlu, biberon ve bebek banyo seti bulunuyor.''

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.