Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu'nun Bayram mesajı

Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu'nun Bayram mesajı

Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Ramazan Bayramı nedeniyle bir bayram mesajı yayımladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

 

Başkan Büyüksu mesajında, "Sevgili Hemşehrilerim, Rahmet, manevi kurtuluş ve bereket ayı olan Mübarek Ramazan'ı geride bırakarak Ramazan Bayramı'na kavuşmanın sevinç mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları, dua ve ibadetlerimizi kabul etsin. Bayramlar, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik ahdimizi yenilemek için de önemli fırsatlardır. Bizler, bayramların vesile kıldığı kardeşlik ve yardımlaşma duygularını asırlar boyu içimize sindirmiş, karşılaştığı bütün sıkıntıları dayanışma ruhuyla bertaraf etmesini bilmiş köklü bir geleneğin mensuplarıyız.

Bu yıl Ramazanımızı ve Ramazan Bayramımızı, içinde bulunduğumuz Covid -19 salgını sebebiyle daha farklı şartlarda idrak ettik. Devletimizin bu salgını ülkemizin en az zararla atlatması için aldığı tedbirlerle, milletimizin dayanışma ruhu ile verdiği desteklerle covid-19 mücadelesinde çok şükür çok iyi bir noktadayız. Bayram sevinci kalplerdedir. Bunu bildikçe aramızdaki mesafelerin ne önemi var. Yeter ki gönüller bir olsun. Uzakları yakın eden imkanlarla bu bayram evlerimizden ulaşalım sevdiklerimize. Nice sağlıklı günlerde daha güzel bayramlara kavuşmayı diliyor, sevgiyle ve saygıyla bayramınızı tebrik ediyorum" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.