Esendere Belde Belediyesi  5 bin 520 fidan dağıttı

Esendere Belde Belediyesi 5 bin 520 fidan dağıttı

Esendere Belde Belediyesi 330 aileye toplamda 5 bin 520 fidan dağıttı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Esendere Belde Belediyesi, beldenin hem göze hitap etmesi hem de tarımcılığa bir nebzede olsa katkı sağlamak için 4 mahallede toplamda 330 aileye 5 bin adet ceviz fidanı ve 300 dut fidanı dağıttı.
Öte yandan beldede hizmet veren kurum ve kuruluşlara 220 karaçam ağacı dağıtıldı. Belde genelinde 5 bin 520 fidan dağıtıldı.

Ağaca beşikten mezara kadar muhtacız diyen Yüksekova Kaymakamı ve Esendere Belde Belediye Başkanı Mahmut Kaşıkçı, Biz belediye olarak beldemizin yeşillenmesi, tarıma teşviki gerçekleştirmek ve beldemizin göze hitabının daha anlamlı olması için böyle bir çalışma başlatmıştık. Daha önce 2 bin 650 fidan dağıttığımız beldemizde bu seferde toplamda 5 bin 520 fidan dağıttık. Hayatımızdaki en büyük rolleri üstlenen ekolojik dengeden aldığımız oksijene kadar sayısız menfaati olan ağaca ve yeşilliğe önem vermek lazım. Vatandaşlarımıza her alanda destek olacağız beraber büyüyeceğiz. Vatandaşlarımıza her alanda götüreceğimiz hizmete ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

unnamed-(2)-089.jpgunnamed-(4)-028.jpgunnamed-(1)-115.jpgunnamed-076.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.