Eşbaşkan Karaman'ın anneler günü mesajı

Eşbaşkan Karaman'ın anneler günü mesajı

Hakkari Belediye Belediye Eşbaşkanı Cihan Karaman, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Toplumumuzun ve yaşamımızın temel direği, fedakârlıklara göğüs geren elleri öpülesi cefakâr tüm annelerimizin anneler gününü kutluyoruz” dedi. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Belediye Eşbaşkanı Cihan Karaman, her yıl msayıs ayının ilk haftasına olan pazar gününe denk gelen anneler günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. 

Annelerin toplumda karşılıksız sevginin, değerin, şefkatin diğer adı olduğunu belirten Eşbaşkan Karaman mesajında şu ifadelere yer verdi: "Sevgi, sabır, şefkatin timsali annelerimizi sadece anneler gününde değil, yılın 365 günü hatırlamalıyız. Aldığımız her nefeste onları hatırlamalıyız. Onlar bizim en değerli ve kutsal varlıklarımızdır. Bizleri sadece 9 ay bedenlerinde taşıyarak değil yaşamları boyunca yüreklerinde de taşıyarak yaşatıyorlar. Analarımızın kadir ve kıymetini bilmek gerekir. Onlara hak ettikleri değeri vermek boynumuzun borcudur. Onların hayır dualarının, en önemli güç kaynaklarımızdan biri olduğunu asla unutmamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, vefat eden tüm annelerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.