Eşbaşkan Karaman'dan Hakkari halkına teşekkür!

Eşbaşkan Karaman'dan Hakkari halkına teşekkür!

Hakkari Belediye eşbaşkanı Cihan Karaman seçim sürecinde ve sonrasında kendilerini yalnız bırakmayan Hakkari halkına teşekkür etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

31 Mart yerel seçimlerinde HDP’den Hakkari Belediye eş başkanı seçilen Cihan Karaman belediye meclis üyeleri ile birlikte 15 Nisan Pazartesi günü mazbatasını aldı. 

Göreve başladığı ilk günde bir yandan belediyede halkın tebriklerini kabul eden Karaman ve encümenler diğer yandan yeni dönem hazırlıklarına devam ediyor.

Eşbaşkan Cihan Karaman tarafından yapılan yazılı açıklamada ise seçim öncesinde ve seçim sürecinde kendilerini yalnız bırakmayan Hakkari halkına teşekkür edildi.

Eşbaşkan Karaman, teşekkür mesajında “Değerli halkımız zorlu ve eşit olmayan imkanlarla geride bıraktığımız yerel seçimlerde bizleri yalnız bırakmayan ve tekrardan onurlandıran tüm halkımıza teşekkürü borç biliyoruz. Bizler de görev süresince halkımıza hizmet edip onlara layık olmanın sözünü veriyoruz. Yaklaşık bir haftadır, bizleri yalnız bırakmayan bizleri tebrik etmek için ziyarete gelen bütün Hakkari halkına ayrıca teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum