Eşbaşkan Karaman, vatandaşı dinleyip sorunları not alıyor

Eşbaşkan Karaman, vatandaşı dinleyip sorunları not alıyor

Hakkari Belediye Eşbaşkanı Cihan Karaman, vatandaşla bir araya geldiği her fırsatta sorunları dinleyip bizzat kendisi not alıyor 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

31 Mart yerel seçimlerinde Hakkari Belediye Başkanlığına seçilen Eşbaşkan Cihan Karaman, bir yandan kurumdaki işleyişi takip ederken diğer yandan ise vatandaşlar ile bir araya geliyor.

Belediyenin farklı birimlerdeki çalışmalarını sürekli olarak sahada takip eden ve çoğunlukla ekiplere eşlik eden Eşbaşkan Kahraman, sokakta esnaf ve vatandaşlarla da sık sık bir araya geliyor.

Bir araya geldiği vatandaşların sorunlarını dinleyen Eşbaşkan Karaman, sorunların çözümü için vatandaştan duyarlılık istiyor vatandaş ise Karaman’ın bu davranışından memnun olduğunu dile getiriyor.

1-20190508150846.jpg2-20190508150846.jpg4-648.jpg3-839.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum