Eşbaşkan Cihan Karaman'ın mahkemesi görüldü

Eşbaşkan Cihan Karaman'ın mahkemesi görüldü

Hakkari'de hakkında yürütülen soruşturma kapsamında "örgüte üye olmak" suçundan tutuklanan ve görevden alınan Hakkari Belediyesi Eşbaşkanı Cihan Karaman'ın yargılanmasına başlandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari 2. Ağır Ceza Mahkemesinde, "örgüte üye olmak" suçlamasıyla tutuklu yargılanan HDP’li Belediye Eşbaşkanı Cihan Karaman’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

HDP Hakkari Milletvekili Dr.Sait Dede, HDP İl yöneticilieri, belediye meclis üyeleri hazır bulunurken, Karaman, tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı.

Avukatlarının hazır bulunduğu duruşmada savunma yapan Karaman, suçlamaları kabul etmeyerek tahliye talebinde bulundu.

Mahkeme heyeti, Eşbaşkan Karaman'ın tutukluluk halinin devamına karar vererek, bir sonraki duruşmayı 24 Nisana erteledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.