Eşbaşkan adaylarından STK’lara ziyaret!

Eşbaşkan adaylarından STK’lara ziyaret!

HDP Hakkari Belediye Eşbaşkan adayları Seher Kadiroğlu Ataş, Cihan Kahraman beraberindeki partililerle seçim kapsamında sivil toplum örgütlerini ziyaret etti. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari Belediye Eşbaşkan adayları Seher Kadiroğlu Ataş, Cihan Kahraman, HDP Genel Merkez yöneticisi Zahide Besi ve beraberindeki partililer 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ile Bedensel Engelliler Derneği Hakkari Şubesini ziyaret ettiler. 

HDP il binasından yürüyerek ziyaretlere başlayan başlayan eşbaşkan adaylarına yoldan geçen vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. 

Eş başkanların ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren STK temsilcileri İsmail Akboğa ile Mesut Keskin, eş başkanlara seçimlerde başarılar dilediler. 

Eşbaşkan adayları ile beraberindekiler ziyaretlerinin ardından çarşı merkezinde vatandaşlarla bir araya gelerek, taleplerini dinlediler. 

2-914.jpg3-711.jpg4-567.jpg

1-20190219115315.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum