Eş Başkanlar Atlılar Caddesi esnafı ile bir araya geldi

Eş Başkanlar Atlılar Caddesi esnafı ile bir araya geldi

Hakkari Belediyesi Eş Başkanları Cihan Karaman ve Hümeyra Armut Atlılar Caddesi üzerinde bir araya geldiği esnaflar ile sıcak çay içip taleplerini dinlediler.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Belediyesi ekiplerinin sahadaki çalışmalarını denetlemek için çarşıya çıkan Belediye Eş Başkanları Cihan Karaman ile Hümeyra Armut Atlılar Caddesi üzerindeki esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldiler.

Esnaf ve vatandaş ile çay içen eş başkanlar Karaman ve Armut Cadde esnafının talep ve isteklerini dinlediler.

Eş Başkanlar samimi bir havada bir araya geldikleri esnaf ve vatandaşlara belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verip, belediyenin önümüzdeki süreçte yapacağı çalışmaları anlattılar.

Atlılar Caddesi esnafı ve vatandaşlar kendilerini dinleyip çaylarını içen Eş Başkanlar Karaman ve Armut’a  teşekkür ettiler.

1-20190730101145.jpg2-20190730101145.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum