Eş Başkanlar Armut ve Karaman'dan yeni eğitim-öğretim yılı mesajı

Eş Başkanlar Armut ve Karaman'dan yeni eğitim-öğretim yılı mesajı

Hakkari Belediye Eş Başkanları Cihan Karaman ile Hümeyra Armut, bugün başlayacak olan yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar dilediler.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

2019 2020 Eğitim Öğretim yılı bugün başlıyor. Hakkari Belediye Eş Başkanları Cihan Karaman ile Hümeyra Armut, bugün başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak öğrenci, öğretmen ve velilere başarılar dilediler.

Eş Başkanlar Mesajlarında; “Bilginin her an yenilendiği, teknolojinin hızla ilerlediği günümüz dünyasında gelişmeleri takip edebilmek, toplumun kalkınmasına omuz verebilmek, dünyaya daha geniş bir açıdan bakabilmek ve bireysel anlamda her açıdan mutlu olabilmek ancak eğitimle mümkündür. Bu duygu ve düşüncelerle başlayacak 2019/2020  Eğitim – Öğretim yılının, başta öğrenci ve öğretmenlerimiz ve velilerimiz olmak üzere bütün toplumumuza hayırlı olmasını diliyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum