Eş Başkan Sarı, mimar ve mühendislerle görüştü

Eş Başkan Sarı, mimar ve mühendislerle görüştü

Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı İrfan Sarı ilçedeki mimar ve mühendisler ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının gündemi çarpık kentleşme ve şehir planlaması.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

31 Mart seçimlerinden sonra görevi devir alan Yüksekova belediyesi Eş Başkanları ve belediye yönetimi bir yandan kısıtlı imkanlar ile hizmet vermeye çalışırken diğer yandan da ilçenin temel sorunlarına çözüm bulma arayışlarını sürdürüyorlar.

Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı İrfan Sarı ve belediye meclis üyeleri, belediye konferans salonunda ilçedeki mimar ve mühendisler bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda söz alan Eş başkan İrfan Sarı, ilçenin mimarisindeki çarpık yapılaşma, imar planı ve şehir planlamasına yönelik bilgilendirmelerde bulundu. Sarı, uygulamayı hedefledikleri projeler ile ilgili olarak mimar ve mühendislerden fikir almak için dönemsel olarak bu tür toplantıları yapmaya devam edecekleri mesajını verdi. 

1-20190727130305.jpg2-20190727130305.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.