Eş başkan Karaman, GABB toplantısında Hakkari'yi temsil etti

Eş başkan Karaman, GABB toplantısında Hakkari'yi temsil etti

Hakkari Belediyesi Eşbaşkanı Cihan Karaman, Diyarbakır'da düzenlenen Güneydoğu ve Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliğinin 1. dönem meclisi toplantısına katıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Toplantıya yapılan oylama ile Güneydoğu ve Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliğinin Başkanlığına Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Adnan Selçuk Mızraklı seçildi.

Hakkari Belediyesi Eşbaşkanı Cihan Karaman, yeni seçilen Başkanımızın bölgemizi en iyi şekilde temsil edileceğini belirterek; ‘’Diyarbakır'da gerçekleştirilen GABB'nin 1. Olağan Kongresine Hakkari’imizi temsilen katıldık. Yapılan oylama ile birlik Başkanı seçilen, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Mızrak’lıyı tebrik ediyorum." dedi.

18cb2897-a68e-4c7d-a5c8-18051eb04742.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.