Eş Başkan Karaman çalışmaları denetledi!

Eş Başkan Karaman çalışmaları denetledi!

Hakkari Belediye Eşbaşkanı Cihan Karaman meclis üyeleri ile birlikte belediye ekiplerinin yaptığı çalışmaları denetledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Belediye Eşbaşkanı Cihan Karaman beraberindeki meclis üyeleri ile birlikte, Çevre yolu Çölemerik Caddesi üzerinde bulunan Valilik Parkı giriş kapısında oluşan hasar nedeniyle burada başlatılan yıkım ve yeniden düzenleme/ iyileştirme çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye meclis üyeleri ile birlikte incelemelerde bulunan Eş Başkan Karaman, ekiplerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Eşbaşkan Cihan Karaman, "Vatandaşlar tarafından ve esnaflar tarafından sıklıkla kullanılan bu alanda oluşan hasar üzerine ekiplerimizin yaptığı teknik incelemeler sonucu yıkım kararı alınmıştır. Bizde Belediye olarak burada herhangi bir can ve mal kaybına mahal vermemek adına bugün yıkım çalışmalarını başlattık. Burası yapılacak yıkım çalışmaları sonrası yeniden özüne uygun daha modern ve sağlam bir yapı şeklinde vatandaşımızın ve esnafımızın hizmete sunulacaktır." şeklinde konuştu. 

1-20190426115303.jpg2-20190426115303.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum