Eş Başkan Karaman, belediye birimlerini denetledi!

Eş Başkan Karaman, belediye birimlerini denetledi!

Hakkari Belediye eş Başkanı Cihan Karaman, belediyenin birimlerinde incelemelere devam ediyor. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

31 Mart yerel seçimlerinde Hakkari Belediye Başkanlığına seçilen Eş Başkan Cihan Karaman, bir yandan halktan ve çeşitli kesimlerden gelen tebrikleri kabul etmeye devam ederken diğer taraftan da belediye bünyesindeki birimlerde incelemelerine devam ediyor. 

Belediyenin ek hizmet binasında bulunan birimleri ziyaret eden Eş Başkan Karaman, burada birim yetkilileri ve personelleri ile görüşüp faaliyetler hakkında bilgi aldı. 

Daha sonra eski belediye garajına yapılan Kent Park'ına geçen Eş Başkanlar ve beraberindekiler burada da birim yetkililerinden bilgi aldı. 

Belediye meclis üyelerinin de eşlik ettiği Eş Başkan Karaman, belediye olarak bütün birimler ile birlikte Hakkari halkına etkin ve şeffaf bir şekilde hizmet etmeye hazır oldukları mesajını verdi. 

1-20190427100008.jpg2-20190427100009.jpg3-820.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum