Erzincan’da 1 ton 271 kilogram eroin ele geçirildi

Erzincan’da 1 ton 271 kilogram eroin ele geçirildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Zamanın en büyük yakalaması gerçekleşti, Erzincan’da 1 ton 271 kilogram eroin ele geçirildi

İçişleri Bakan Süleyman Soylu, dün Erzincan’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonuyla ilgili, "Dün zamanın en büyük yakalaması gerçekleşti, Erzincan'da emniyet müdürlüğümüze bağlı ekipler 1 ton 271 kilogram eroin ele geçirdi" açıklamasını yaptı.

Bir istihbaratı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Erzincan-Erzurum kara yolundaki uygulama noktasında durumundan şüphelenilen bir TIR'ı durdurup arama yapmıştı.Arama sonucunda, Van'dan İstanbul'a gittiği belirlenen TIR'ın çekicisindeki dondurulmuş hayvan yağları arasına saklanan yüklü miktarda eroin ele geçirilmişti.TIR'daki 3 kişi gözaltına alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.