Ertuş ailesinin mutlu günü

Ertuş ailesinin mutlu günü

Hakkari Türk Telekom da tekniker olarak çalışan İdris Ertuş ve Gülşen Ertuş çifti için görkemli bir düğün töreni düzenlendi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hedef halı sahada düzenlenen düğün törenine siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü yöneticileri, kentin kannat onderleri ve binlerce davetli katildi. Oldukça kalabalık ve renkli görüntülere sahne olan düğün töreninde erkek ve kadınlar ayrı alanlarda kol kola girerek halay çektiler. Sağdiçlığını H. Kadir Ertuş'un yaptığı düğünde misafirler damadın ağabeyi eski Ak Parti İl Başkanı ve Milletvekili adayı Mehmet Ertuş tarafindan karşılandı. Ertuş ailesi mutlu günlerinde kendilerini yanlız birakmayan davetlilere teşekkür ederek gelin ve damada ömür boyu mutluluklar diledi.

e1-001.jpge2-001.jpge3-001.jpgyl.jpgrdn.jpggg-003.jpge4-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.