Ertuş ailesinin mutlu günü

Ertuş ailesinin mutlu günü

Hakkari’nin sevilen genç esnaflarından Uğur Ertuş ile Coğrafya öğretmeni Yağmur Çiftçi, görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkarili genç esnaf Uğur Ertuş ile Coğrafya Öğretmeni Yağmur Çiftçi bir günü Van’da 2 günü ise Hakkari’de olmak üzere 3 gün 3 güce süren görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdiler.

28 Haziran perşembe günü Van’daki bir düğün salonunda düzenlenen ve Çiftçi ile Ertuş’un yakınlarının katıldığı düğün 30 Haziran – 1 Temmuz tarihlerinde ise Arena Halı Saha tesislerinde devam etti. 

Sağdıçlığını Hakkari Milli Eğitim Müdürlüğü’nde çalışan Hasan Ertuş’un yaptığı düğüne, Ertuş ve Çiftçi ailelerinin Hakkari ile Van’da oturan yakınları ve damat ile gelinin arkadaşlarının da aralarında bulunduğu bini aşkın davetli katıldı. 

Çoğunluğu yöresel elbise giyen davetliler, Kürtçe parçalar eşliğinde 3 gün 3 gece süren görkemli düğünde gönüllerince eğlendiler. 

Davetlilere, Hakkari yöresinin sevilen yemeklerinin ikram edildiği düğün ile ilgili kısa bir açıklama yapan sağdıç Hasan Ertuş, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan bütün akraba, eş ve dostlara teşekkür ederek gelin ve damada mutluluklar diledi. 


 foto-galeri-icin-tiklayiniz-005.png

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum