Ertuş Ailesinden taziye teşekkür mesajı

Ertuş Ailesinden taziye teşekkür mesajı

11 Ekim tarihinde hayatını kaybeden Hakkari'nin eski gazetecilerinden emekli Öğretmen Mesut Ertuş'un ailesi acılarını paylaşanlara teşekkür etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Yıllarca eğitim alanında hizmet veren ve Hakkari sporunun gelişmesi için çaba harcayan işadamı ve eski Gazeteci Mesut Ertuş'un ailesi acılarını paylaşanlar için taziye mesajı yayımladı. 

Aile adına  Hakkari halkına duyarlılığı nedeniyle teşekkür edilen mesajda "İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raci’un Ailemizin büyüğü, Mesut Ertuş’un vefatı nedeniyle bu büyük acımızda bizleri yalnız bırakmayan, cenaze törenine katılan, yurt içinden ve yurt dışından telefonla arayarak üzüntülerini dile getiren, acımızı paylaşarak bize destek olan dost, akraba ve Hakkâri halkına şükran ve teşekkürlerimizi sunarız" ifadelerine yer verildi. 

Ertuş Ailesi adına; Merhumun kardeşi Musa Ertuş ve oğlu Ahmet Ertuş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum