Erdoğan'dan Yeniden Refah'a uyarı: Gölgemizde yürümeye kalkanlara izin vermeyiz

Erdoğan'dan Yeniden Refah'a uyarı: Gölgemizde yürümeye kalkanlara izin vermeyiz

Malatya'da konuşan Erdoğan, "Hem bize kaybettirmek için çalışıp hem çeşitli imalarla gölgemizde yürümeye kalkanlara müsaade etmeyiz" sözleriyle isim vermeden Yeniden Refah Partisi'ni eleştirdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da; "Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir hayırlı hizmetiniz olmayacak, hiçbir insanın hayatına olumlu yönde katkı yapmayacaksınız. Sonra? Sadece yalan yanlış konuşarak, sadece haksızca eleştirerek, sadece hoyratça enaniyet yaparak siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum" dedi.

Erdoğan, partisinin Malatya'da Büyükşehir Belediyesi yanında düzenlenen mitingine katıldı. Erdoğan, özetle şöyle konuştu:

'İSTEYEN, İSTEDİĞİ YERDE SİYASET YAPABİLİR'

"Partimizin eski belediye başkanlarını, eski milletvekillerini, eski teşkilat mensuplarını aday göstererek kendileri kazanmak değil, bize kaybettirmek için çalışan partiler ortaya çıktı. Hep söylediğimiz gibi Türkiye özgür ve demokratik bir ülkedir. İsteyen, istediği yerde siyaset yapabilir, aday olabilir. Biz kendi ittifakımızdan, kendi partimizden, kendi adaylarımızdan mesulüz. Ancak hem bize kaybettirmek için çalışıp hem çeşitli beyan ve imalarla bizim gölgemizde yürümeye kalkanlara da müsaade etmeyiz.

'BUNUN ADI SİYASİ ŞANTAJCILIKTIR'

Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir hayırlı hizmetiniz olmayacak, hiçbir insanın hayatına olumlu yönde katkı yapmayacaksınız. Sonra? Sadece yalan yanlış konuşarak, sadece haksızca eleştirerek, sadece hoyratça enaniyet yaparak siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır.

'ZÜBÜK SİYASETÇİLERE İTİBAR ETMEYECEĞİNE İNANIYORUM'

Maalesef son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum.

'HÜKÜMET CUMHUR İTTİFAKI^'NDA, YEREL YÖNETİMLERDE DE EL ELE VERECEĞİZ'

İnşallah önümüzdeki dönem Cumhurbaşkanı olarak bu kardeşiniz yerel yönetimlerde de 31 Mart akşamı bizlere vereceğiniz destek ile; hükümet Cumhur İttifakı'nda, yerel yönetimlerde de inşallah bizler el ele vereceğiz ve Malatyamıza bugüne kadar ne destekler verdiysek çok daha fazlasını inşallah yapmaya devam edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.