Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Kuzu kuzu geldi

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Kuzu kuzu geldi

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu kastederek, “Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni yaptığımızda malum zat 'Ben oraya gitmeyeceğim' dedi. Ama kuzu kuzu geldi. Hiçbir zaman onların sözleri geçerli değil" dedi.

Antalya'da toplu açılış töreni için bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının açılışını yaptı. Erdoğan, kendisini burada bekleyen belediye personeli ve vatandaşlara seslendi.

Kimsenin karşısında eğilmediklerini belirten Erdoğan, “Biz sadece Rabbimin karşısında eğiliriz. Bu hizmet binasının maliyeti 70 milyon lira. Sayın Türel başladığı bu inşaatı kendisinden sonra hangi zihniyete teslim etmek zorunda kaldı? Antalya tekrar Türel ile yola devam etti. Bu hizmet anlayışını ortaya koyuyor. Ben Ziya Paşa'yı nasıl hatırlamam, 'Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri.' Eserleriyle insanlara değer vermemiz gerekiyor. Sizin dikili ağacınız yok, ne konuşuyorsunuz? 14 senede ülkemizde neler yaptığımızı anlatacağız. Antalya gibi bir yere muhteşem belediye hizmet binasının olmaması düşünülebilir mi? Daha büyük hizmetler için bu bina şarttı. Türel kaldığı yerden bu binayı yaptı. Bunlara 5 keçi teslim edin, kaybedip gelirler. Bu binayı kaybettikleri gibi, Allah'tan erken dönüş oldu. Hizmet binası hayırlı olsun" diye konuştu.

Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni yaptıklarında demediklerini bırakmadıklarını belirten Erdoğan, “Gitmedikleri mahkeme kalmadı. Ben oraya gitmeyeceğim dedi malum zat, ama kuzu kuzu geldi. Hiçbir zaman onların sözleri geçerli değil" dedi.

Gençlere parlamentonun yolunu kapatmak isteyenler olduğunu anlatan Erdoğan, şöyle konuştu:

“Parlamentoyu çoluk çocuğa mı bırakacağız diyorlar. Biz gençliğimize güveniyoruz. Seçme, evlenme yaşına 18, buna evet diyorsun. Seçilmeye gelince mi hayır diyorsun? Bütün gençleri bu yarışın içinde görmek istiyoruz. Dinamik bir parlamentoya evet mi, güçlü bir parlamentoya evet mi? Referandum için kalan 23 günü çok iyi değerlendireceğiz. Bu yarışta inşallah 16 Nisan akşamı hep beraber Türkiye'yi yeni bir milada taşıyacağız. 23 gün sonra özellikle Antalya'yı takip edeceğim."

Erdoğan, dün akşam A Milli Futbol Takımı'nın Finlandiya'yı yenerek yeni bir umut kapısı açtığını sözlerine ekledi. Konuşmasının ardından Erdoğan, beraberindekilerle hizmet binasının açılış kurdelesini kesti. Erdoğan'ın Büyükşehir Belediyesi ziyaretine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da eşlik etti. Kurdele kesiminin ardından binayı gezen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel brifing verdi.

Erdoğan'ın gelişi öncesi belediyenin etrafı polis bariyerleriyle kapatıldı. Belediye personeli belediye içerisine alınmazken, tek bir kapıdan giriş sağlandı. Yoğun güvenlik önlemi altında belediye önüne alınan vatandaşlar ve belediye görevlilerin üzerindeki madeni para, parfüm şişesi gibi ürünler polis tarafından toplandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.