Erdoğan'dan İnce'ye: Senin ne haddine?

Erdoğan'dan İnce'ye: Senin ne haddine?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Isparta mitinginde CHP'nin adayı Muharrem İnce'yi eleştirdi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta’da düzenlenen mitingde konuştu. Muhalefeti eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yapılanları yıkmaktan, engellemekten bahsediyorlar. Millete ufuk çizmek yerine, projeleri durdurmaktan bahsediyorlar. Tüm dünyada ses getiren projelere dil uzatıyorlar. Yıkmayı, durdurmayı siyaset yapmak zannediyorlar. Dünyanın hangi ülkesinde hızlı trene karşı çıkan muhalefet vardır?” dedi.

‘AFRİN’DE NE İŞİNİZ VAR DİYORLARDI’“

Ulaşımda, yatırımlarda, ekonomide, savunma sanayinde, sağlıkta en büyük yatırım hamlelerini gerçekleştirdik” diyen Erdoğan, “Bölücü örgütünden FETÖ’süne birlik ve beraberlik ve kardeşlikten asla taviz vermedik. Afrin’de teröristlerden 4 bin 480’ini etkisiz hale getirdik. Kuzey Irak’ta PKK’lı 419 teröristi etkisiz hale getirdik. Yurt içinde 405 teröristi etkisiz hale getirdik. Bunlar ne diyorlardı, ‘Afrin’de ne işiniz vardı’ diyorlardı” şeklinde konuştu.

’24 HAZİRAN BUNLARA HAD BİLDİRME GÜNÜ OLACAK’

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin açıklamalarına tepki gösteren Erdoğan, “Diyor ki, ‘Erdoğan 3’ncü köprüyü yapmış. Ben de gelirim 4’üncüyü yaparım’ diyor. Senin ne haddine? Bir yandan onu yaptırmam diyorsun, bunu yaptırırım diyorsun. Her şeyin bütçedeki parayla yapılmayacağını bilen bir iktidarız. Geldiğimizde Türkiye G20’de miydi, şimdi G20’de” dedi.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İnce’nin adaylığını açıkladığı toplantıdaki sözlerini de eleştiren Erdoğan, “Genel Başkan ile de aday önce bir zıtlaştılar. Bir ara ne diyordu? O zaman adaydı, henüz seçilmemişti ‘Bir girdin kaybettin, iki girdin kaybettin, üç girdin kaybettin, dört girdin kaybettin. Beş girdin kaybettin. Kaybettin, kaybettin, kaybettin’ Tamam o güzel de o ne diyor şimdi? Ona böyle bir görevlendirme yaparken de ‘Gel bakalım Muharrem diyor gel’ Bakın ne hale geldiler. İşte 24 Haziran bunlara haddini bildirme günü olacaktır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum