Erdoğan'dan Demirtaş'a: Ben hapis sıramı savdım

Erdoğan'dan Demirtaş'a: Ben hapis sıramı savdım

Muharrem İnce, Demirtaş’ın “Bütün adaylar birer hafta sırayla yatsın, adil olsun” esprisini önceki gün görüştüğü Erdoğan’a aktardığını söyledi.

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Hakkâri’de gerçekleştirdiği mitingin ardından Yüksekova’ya geçerken bir grup gazeteciyle sohbet etti.

Cumhuriyet’in haberine göre  Erdoğan ile yaptığı görüşmede konuştuklarına anlatan İnce, “Selahattin Demirtaş, ‘Ben hapisteyim siz geziyorsunuz. Bütün adaylar birer hafta sırayla yatsın, adil olsun’ dedi.

Ben de Sayın Erdoğan’a söyledim bunu. Erdoğan da ‘Ben hapis sıramı savdım’ dedi.İnce, ince ayrıca şunları anlattı: “Erdoğan ile görüşmemizde sosyal medyada olduğu gibi saygısız bir durum asla yoktu. Tam tersine kibar bir karşılamaydı. Ben kimseyi mutlu etmek için değil inandığım şeyleri yaparım. Yaptıklarımın doğru olduğuna inanıyorum.

”‘ERDOĞAN İÇİN OY VERİRKEN DE DOĞRU YAPTIM’

Erdoğan milletvekili olsun diye oy verirken de doğruyu yaptığını, Demirtaş’ı ziyaret ederek de doğruyu yaptığını belirten İnce, “Demokrasi, benim için araç değil. Hatta devletin imkânları olmadan herkes eşit şekilde yararlanmalı. Benim Cumhurbaşkanlığımda Erdoğan da rahat edecek” diye konuştu.

Kazanacağına inandığını dile getiren İnce, “Müthiş bir coşku var. Bana partililerin söyledikleri 1977’deki Ecevit’in kampanyası gibi. O ruhu görüyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.