Erdoğan'dan CHP'ye: Dün yoldaşlık ettiklerini bugün hançerliyorlar

Erdoğan'dan CHP'ye: Dün yoldaşlık ettiklerini bugün hançerliyorlar

AK Parti'nin Samsun mitinginde CHP'yi eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hepsinin tek gündemi seçim sonrası CHP yönetimini ele geçirmek. Dün yoldaşlık ettiklerini bugün hançerliyorlar" dedi.

AK Parti'nin Samsun seçim mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzincan İliç'te yaşanan maden faciasına ilişkin "İşçilerin konteyner ve araç içinde olmaları kendilerine canlı ulaşma ümitlerimizi artırıyor" dedi. 

CHP'yi eleştiren Erdoğan, "Kendi aralarında öyle bir çıkar kavgasına tutuşmuşlar ki dünyada ve ülkelerinde kıyamet kopsa umurlarında değil. Hepsinin tek gündemi seçim sonrası CHP'sinin yönetimini ele geçirmek. Dün birlikte yoldaşlık ettiklerini bugün sırtından hançerliyorlar" diye konuştu.

 Erdoğan'ın açıklamalarından başlıklar şöyle:

"Erzincan İliç'te özel bir şirkete ait toprak kayması sebebiyle oradaki vatandaşlarımıza ve işçilerimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. 10 milyon metreküp toprağın kaydığı bu afette 9 işçimize ulaşmaya çalışıyoruz. İhtiyaç duyulan her türlü araç gereç bölgeye ulaşmış vaziyette. Belediyelerimiz, ordumuz, özel sektöre çalışanlarımızla binlerce kişi arama kurtarma çalışmalarına katılıyor. İşçilerin konteyner ve araç içinde olmaları kendilerine canlı ulaşma ümitlerimizi artırıyor.

Maalesef bu sabah da Bursa açıklarında bir kargo gemisinin battığı haberini aldık. Kurtarma çalışmaları devam ediyor. Bir kez daha Erzincan’a ve çalışan kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

 

'TEK GÜNDEMLERİ SEÇİM SONRASI CHP YÖNETİMİNİ ELE GEÇİRMEK'

Bizde millete tepeden bakmak, millete rağmen herhangi bir işe kalkışmak asla yoktur. Tek parti dönemi alışkanlığıyla 'tıpış tıpış oy verecekler' zihniyetine sahip CHP yine aynı devam ediyor. Kendi aralarında öyle bir çıkar kavgasına tutuşmuşlar ki dünyada ve ülkelerinde kıyamet kopsa umurlarında değil. Milletin geleceği için ne hayalleri, ne programları ne de projeleri var.

Eski ve yeni genel başkanları, belediye başkan adayları ve aday olamayanları ile hepsinin tek gündemi seçim sonrası CHP'sinin yönetimini ele geçirmek. Bu uğurda birbirlerine çelme çakmaktan, kuyusunu kazmaktan çekinmiyorlar. Dün birlikte yoldaşlık ettiklerini bugün sırtından hançerliyorlar.

'İBB'YE SEÇİLDİĞİMDE İSTANBUL ÇÖP, ÇAMUR, ÇUKUR İÇİNDEYDİ'

Türkiye 1994 seçimlerine kadar geçen 5 yıllık CHP zihniyetinin ağır faturalarını uzun yıllar boyunca ödemek zorunda kaldı. Bizzat şahsımın İBB’ye seçildiğimde karşılaştığımız manzarayı anlatmaya kelimeler yetmez. İstanbul, çöp, çamur, çukur içerisindeydi. Bugün de CHP'nin ideolojik istismarı nedeniyle şehirlerimizin içler acısı hali ortadadır.

'HATIRLATILMAYAN HER ŞEY UNUTULMAYA MAHKUMDUR'

Hatırlanmayan ve hatırlatılmayan her şey unutulmaya mahkumdur. Ülkenin ve milletin kazanımları unutulunca birileri hemen eski Türkiye güzellemeleri yapıyor. Samsun’a son 21 yılda güncel rakamlarla 181 milyar TL tutarında kamu yatırımı yaptık.

Mayıs seçimlerinde bu habis zihniyetin ülkemize musallat olmasının önüne geçmiştik. 31 Mart'ta da aynı müjdeyi alacağımıza inanıyorum. Samsun yol açıcı vasfıyla öne çıkmış bir şehirdir. Bu seçimlerde de sizden aynı liderliği bekliyoruz. Sizlerden tekrar destek istiyoruz. Sandık başına gittiğimizde vuracağınız mühürle çocuklarınızın geleceğini de belirleyeceksiniz. Şehirlerimizi altyapısıyla üstyapısıyla güçlendirerek çocuklarımıza daha güzel bir vatan bırakmak boynumuzun borcudur. İnsanları hayallerine kavuşturmak inşallah bize nasip olacaktır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.