Erdoğan'dan Akşener'e: Onunla hesaplaşacağız

Erdoğan'dan Akşener'e: Onunla hesaplaşacağız

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında suç duyurusunda bulunduğunu hatırlatarak "Hanımefendi milletvekili de değil onunla hemen hesaplaşacağız, ağır olacak!" dedi.

 AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ’da yaptığı konuşmada İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hedef aldı. Erdoğan, ‘birilerinin cezaevlerinde süre doldurduğunu’ hatırlatarak “Sen de aynı yola düşebilirsin” dedi.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

KİMİ TASFİYE EDECEĞİNİ BİLİR: Milletini ihanet edenleri de gördük Bay Kemal gibi. Yalancı yalancı. Kılıçdaroğlu’na açtım davaları kazanıyorum. Kazandığım paraları da Mehmetçik Vakfı’na hibe edeceğim. 3-5 oy için terör örgütlerine taşeronluk yapanları gördük. Yasaklar sürsün diye Anayasa’nın kapısında nöbet tutanları da gördük. Bizim insanımız yeri, zamanı geldiğinde sandıkta kimi tasfiye edeceğini çok iyi bilir. CHP Genel Başkanı’nın akşam başka sabah başka yalanlarından bıktık. Bay Kemal’in yalanlarına hanfendi de katıldı. Anlaşılan hanfendi her vatandaşımızı terörist diye selamlayacak.

KAÇACAK DELİĞİ YOK: Benim vatandaşıma eğlence olsun diye terörist denmez; bunun adı hadsizliktir. (Meral Akşener) Hanımefendinin kaçacak deliği de yok. Çünkü o milletvekili de değil. Onunla hemen hesaplaşacağız. Onun hesabı ağır olacak. Bak birileri cezaevlerinde süre dolduruyor, aynı sen de düşebilirsin. Bu millet kendini hafife alanları, milletin aklıyla alay edeni er ya da geç ama mutlaka sandığa gömer. Kandil’in mızıkacıları bize saldırıyor. Denizli’deki, Aydın’daki rezaleti inşallah Elazığ’da da tekrarlamazlar, sizleri terörist diye selamlamazlar. Dağdan aracılarlarla pusula geliyor, emir geliyor, direktif geliyor hemen ertesi gün Kandil’in mızıkacıları bize saldırıyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum