Erdoğan'dan aday listeleri açıklaması

Erdoğan'dan aday listeleri açıklaması

24 Haziran seçimleri için partilerin hazırladığı milletvekili aday listeleri, gündemin başlıca konuları arasına yer alıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, Bosna ziyareti dönüşü uçakta gazetecilere AKP'nin listesini yorumladı. Hürriyet'in haberine göre "ehliyet, liyakat önemli" diyen Erdoğan, şöyle devam etti:

Parlamento’daki prensiplerimize dikkat etmemiş, devamda hassasiyet göstermemiş arkadaşlarımızı listelere koymadık, koymuyoruz."

Adalet ve Kalkınma Partisi milletvekili adayları: Beş bakan liste dışı

Erdoğan, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin "Fethullah Gülen’in iadesi konusunda Amerikalılar beni aradı" açıklamasına da yanıt verdi:

Amerikalılar iade konusunun muhatabı ya da yetkilisi olmayan birini ne diye arasınlar? Kaldı ki Adalet Bakanlığı’mızın ABD’ye gönderdiği koliler, FETÖ’yle ilgili bugüne kadar açılan davalar ve iddianamelerden, onların belgelerinden oluşuyor. Dolayısıyla söyledikleri doğru değil."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum