Erdoğan: Teröre bulaşanlar sandıktan çıkarsa kayyum tayin edeceğiz

Erdoğan: Teröre bulaşanlar sandıktan çıkarsa kayyum tayin edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlerin ardından belediyelere kayyım atanabileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da açılış töreninde konuştu. Erdoğan, “Bu seçimlerde de teröre bulaşmış olanlar, sandıktan çıkacak olurlarsa, öyle bekleyelim şu olsun bu olsun yok. Anında gereğini yapıp kayyum tayinleriyle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

‘KIZILCAHAMAM’DAN REKOR BEKLİYORUZ’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’nın Kızılcahamam ilçesindeki açılış törenine katıldı. Konuşmasında, 24 Haziran seçimindeki sonuçlar nedeniyle Kızılcahamamlılara teşekkür eden Erdoğan, “Bu güçlü desteğin 2019 mahalli idareler seçimlerinde de artarak devam etmesini diliyorum. Kızılcahamam’dan yeni bir rekor beklediğimizi ifade etmek isterim” diye konuştu.

“Terör sorununu Türkiye’nin gündeminden tamamen çıkartmakta kararlıyız” diyen Erdoğan, “Operasyonlarımız aralıksız sürüyor. Hudutlarımızın dışında da teröristlere aman verdirmiyoruz. İnlerine giriyoruz ve gireceğiz” ifadelerini kullandı.

‘SEÇİMDEN SONRA ANINDA GEREĞİNİ YAPARIZ’

Belediyelere kayyımlar atandığını hatırlatan Erdoğan, şöyle devam etti:

“Belediyelerin bölücü örgütün kontrolünde olduğu dönemde, bizzat belediye başkanlarının himayesinde yapılan bu hazırlıkları deşifre ediyor, kayyumlarımız vasıtasıyla darmadığın ediyoruz. Milletin aracını, bütçesini teröristlere tahsis edenlerden işledikleri suçların hesabını sorduk, soruyoruz, soracağız.

Şunu da açık söylüyorum: Mart seçimleri geliyor. Bu seçimlerde de teröre bulaşmış olanlar, olur ya, sandıktan çıkacak olurlarsa, öyle bekleyelim şu olsun bu olsun yok. Anında gereğini yapıp kayyum tayinleriyle yolumuza devam edeceğiz. Beklemek yok.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
7 Yorum