Erdoğan: Nike Ağrı'da fabrika kuracak

Erdoğan: Nike Ağrı'da fabrika kuracak

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Uluslararası bir marka, Nike buraya geliyor, fabrikayı kuruyor ve 5 bin istihdam sağlayacak" dedi.

 Ağrı mitinginde HDP için ‘bayrak ve İstiklal Marşı düşmanı’ diyen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, kayyım uygulamasını, “Ağrı’yı kayyumla gayet güzel bir yere getirdik, şimdi daha da ileriye taşıyacağız” sözleriyle savundu. Ayrıca Nike’ın Ağrı’da fabrika kuracağını söyledi.

Erdoğan konuşmasında özetle şunları söyledi:

KAYYUMLA ÇOK GÜZEL BİR YERE GETİRDİK

 Ağrı’nın vizyonuna uygun bir belediye başkanı adayıyla çıktık. Sayın Savcı Sayan kardeşimizin söz konusu Ağrı olduğunda bu ülkede açamayacağı hiçbir kapı yoktur.

MUŞ’TA DA DURAMAYACAK

 Belediye başkanı seçeceksin ondan sonra burada çalışmayıp çekip Ankara’ya gidecek. Böyle bir belediyecilik olur mu? Bu seçmenin oyuna saygısızlıktır. Buradan belediye başkanı seçilen zat bu defa gitti Muş’a. Orada da durmayacak.

KOBANE’DEN GELENLERİ BİZ AĞIRLADIK

 Dün İstanbul adalarda HDP’li bir tanesi, orada istiklal marşı okunuyor. Bay Kemal de orada… Bu efendi İstiklal Marşı söylemiyor. Çünkü HDP İstiklal Marşı’nın düşmanıdır, bayrağımızın düşmanıdır. Toplantılarında bir tane Türk bayrağı yok. Kürtçülük yapmak isteyenler bu ülkeye düşmandır ve Kürtçülükle de bir ilgilisi yoktur. Bölgemizde nerede bir Kürt kardeşimiz, Arap kardeşimiz varsa, başı sıkıştığında aklına gelen tek yer Türkiye’dir. Kobane’den gelenleri ülkemizde onları biz ağırlıyoruz, HDP mi ağırlıyor? Birileri Kürt kardeşlerimizin iradelerine kendi aklınca ipotek koyduğunu sanıyor. Batı’da CHP’ye İYİ partiye, Saadet’e peşkeş çekiyor.

ET ÜSSÜ KURACAĞIZ

 Ağrı’yı ülkemizin en büyük et üssü yapacağız. Uluslararası bir marka, Nike, buraya geliyor, fabrikayı kuruyor ve 5 bin istihdam sağlayacak.

DEFOL GİT ORADA YAŞA

 Türkiye’de Kürdistan diye bir bölge var mı? Güneydoğu Anadolu Doğu Anadolu Bölgesi var, Karadeniz, Ege, Marmara var. Sen Kürdistan’da yaşamak istiyorsan Irak’ın kuzeyinde Kürdistan var defol oraya git orada yaşa. Ülkemizi bölmeye çalışanlar bunun bedelini ağır ödeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum