Erdoğan: Markette ne varsa tanzimde olacak

Erdoğan: Markette ne varsa tanzimde olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millet bahçelerinde yatıp yuvarlanacağız, oralarda dinlenme fırsatı yakalayacağız, devlet ne için var bunun için var, AK Parti yatıyor kalkıyor bunları düşünüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millet bahçelerinde yatıp yuvarlanacağız, oralarda dinlenme fırsatı yakalayacağız, devlet ne için var bunun için var, AK Parti yatıyor kalkıyor bunları düşünüyor. Ülkemizi patlıcan üzerinden ters köşe yapmaya çalıştılar. Marketlerde neler varsa tanzim yerlerinde satacağız çünkü bunlar terör estirdiler.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine ve partisine saldıranların hedefinin Türkiye olduğu görüşünü dile getirdi. Erdoğan, “Her alanda potansiyelimize güvenerek attığımız adımlarla ekonomimizi güçlendirdik, oyunları bozarak geleceği aydınlattık” diye konuştu.

Kastamonu’da konuşan Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

EKONOMİMİZİ GÜÇLENDİRDİK: Menfaat, makam, para için değil birbirimizi Allah için seveceğiz. Halka tepeden bakanların aksine demokrasiyi ileri taşıdık. Gurur, kibir olmayacak dedik. Her alanda potansiyelimize güvenerek attığımız adımlarla ekonomimizi güçlendirdik, oyunları bozarak geleceği aydınlattık. Bize işte bunun için düşman oldular. Milletimizle birlik olduğumuz için bize düşman oldular. Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye saldıranların meselesi aslında Türkiye’dir. Kastamonu’ya son 16 yılda 15 katrilyon yatırım yaptık. Eğitimde 971 yeni derslik yaptık. TOKİ vasıtasıyla 3 bin 556 konut projesini hayata geçirdik.

PATLICANLA TERS KÖŞE YAPMAYA ÇALIŞTILAR: Millet bahçelerinde yatıp yuvarlanacağız, oralarda dinlenme fırsatı yakalayacağız, devlet ne için var bunun için var, AK Parti yatıyor kalkıyor bunları düşünüyor. İstanbul’da 4 buçuk yıl belediye başkanlığı yaptım. Bunlar ‘Erdoğan’ı nasıl indiririz’ dediler. İndirdiler ve cezaevine gönderdiler ama her şeyde hayır var. Ülkemizi patlıcan üzerinden ters köşe yapmaya çalıştılar. Marketlerde neler varsa tanzim yerlerinde satacağız çünkü bunlar terör estirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.