Erdoğan: Kıraathanede tatar böreği de yapabiliriz

Erdoğan: Kıraathanede tatar böreği de yapabiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Eskişehir mitinginde kıraathane vaadine bir kez daha değindi ve "kıraathanede tatar böreği de yapabiliriz" ifadelerini kullandı.

Seçim vaatleri arasında ‘millet kıraathaneleri’ projesini de sayan Cumhurbaşkanı, buralarda halka bedava çay ve kek ikram edileceğini açıklamıştı.

Eskişehir'de yaptığı miting öncesi Niğde'de konuşan Erdoğan, söz konusu alanlarda ‘simit’ ikram edileceğini de dile getirmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon Meydan Parkı’nda halka hitap ediyor.

Erdoğan mitingde yaptığı konuşmaya seçmenleri Cumhur İttifakı’nı desteklemeye çağırarak başladı.

Cumhurbaşkanı muhalefeti kastederek "Bunlar milletin oyunu, milli iradeyi, siyaset mühendisliği masalarında meze yapacak kadar demokrasiye ihanet içindeler." dedi.

Erdoğan, yaptıkları projelerle ülkeyi 2023’e hazırladıklarını söylerken bir kez daha “millet kıraathaneleri”ne değindi.

Erdoğan, ana muhalefetin kıraathane sözünden bir şey anlamadığını söyleyerek "Kıraathane deyince bunlar kumarhane anlıyor. Kıraat okumaktır Bay Kemal. Ben bilirim biraz Arapçayı. Bay Muharrem kıraathane okuma evi, okuma yeri demektir. Millet olunca milletin okuma evi okuma yeri. Gençlerimizi biz medeniyetimizin asli unsuru olan okumaya yönlendireceğiz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.