Erdoğan: Kardeşlerime kavuşmayı niyaz ediyorum

Erdoğan: Kardeşlerime kavuşmayı niyaz ediyorum

Erdoğan gemi indirme töreninde konuştu: Kartal'da enkazın altında kalan kardeşlerime kavuşmayı Allah'tan niyaz ediyorum...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Tuzla Tersanesi’nde yapılan törende konuştu. ‘Ufuk’ adlı eğitim ve istihbarat gemisinin denize iniş töreninde konuşan Erdoğan, hemen yakındaki Kartal’da yaşanan ve 16 kişinin öldüğü bina çökmesi olayına değinerek hayatını kaybedenlere rahmet diledi. Kurtarma çalışmalarına katılanlara teşekkür eden Erdoğan, “Enkazın altında kalan kardeşlerime kavuşmayı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Erdoğan konuşmasında ayrıca Türkiye’nin gemi sanayinde dünyada adından söz ettiren bir seviyeye ulaştığını, Tuzla Tersanesi’nin de örnek olduğunu belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.